Ingezonden persbericht


Persbericht
April 2007

Feestelijke afsluiting jubileumseizoen Introdans

Succesvol dansseizoen voor Introdans

Unieke parade van Introdans werken in END OF SEASON

Aan het eind van het seizoen houdt Introdans opruiming: Introdans besluit op 15 en 16 juni het dansseizoen extra feestelijk met END OF SEASON. Met een parade van opzienbare dans uit het afgelopen seizoen. Introdans, Introdans Ensemble voor de Jeugd en Introdans Educatie geven het publiek een beeld van wat in heel Nederland, maar ook in het buitenland te zien was. Alleen in Schouwburg Arnhem op 15 en 16 juni om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via 026-4437343.

Nog één keer te zien
Met een bonte parade biedt END OF SEASON de optimale gelegenheid om het Introdansseizoen in vogelvlucht nog één keer voorbij te zien komen. Introdans vierde dit seizoen zijn 35-jarig jubileum. Met live-muziek werden de voorstellingen extra feestelijk. Tijdens END OF SEASON is het ontroerende De Dood en het Meisje van Ed Wubbe nog één keer te zien. Onverminderd krachtig roemde NRC Handelsblad de vertolking door Introdans. Introdans-danser Ben Holder bracht de wereldpremière Daylight dankzij het Jonge talent programma van Introdans. Daylight bezorgt de toeschouwer lentekriebels, aldus Het Financieel Dagblad. Daarmee kan de zomer dus beginnen! Introdans Ensemble voor de Jeugd heeft voor deze gelegenheid uit de schatkist van de dans diverse 'balletjuweeltjes' gehaald. De verliefde bakkers met hun broden uit Bread-peace en het bijzonder ritmische Bon Appetit! van Robert Battle, zorgen voor een opzwepend programma. Voorafgaand aan de voorstelling op 16 juni is er een doe-mee-les en na deze voorstelling nodigt Introdans Educatie het voltallige publiek uit voor de swingende Intro-dance-in. Na END OF SEASON maakt Introdans zich op voor een tournee naar Zuid-Afrika en Introdans Ensemble voor de Jeugd naar Portugal.

Programma:
Doe-mee-les (op 16 juni)

. De Dood en het Meisje Ed Wubbe
. Bread-peace David Middendorp

. Bon Appétit! Robert Battle

. Daylight Ben Holder Intro-dance-in (op 16 juni)

Noot aan de redactie:
Voor nadere informatie, interviews, fotomateriaal en/of Betacamopnamen kunt u contact opnemen met Lianne Wouters, medewerker public relations/mediacontacten van Introdans, telefoon: 026 3512111/ fax: 026 3515647/e-mail: publiciteit@introdans.nl. Raadpleeg ook onze website www.introdans.nl onder de knop profusers, om foto's en dit persbericht te downloaden (in hoge resolutie, dus voor professioneel gebruik!). Ook voor persplaatsen tijdens END OF SEASON neemt u contact op met Lianne Wouters. Graag zo spoedig mogelijk in verband met de beperkte hoeveelheid beschikbare plaatsen.

---- --