Ingezonden persbericht


Utrecht 7 juni 2007

De weggeefwinkel draait door

Twee jaar non-profit service in stand gehouden door vrijwilligers

De Weggeefwinkel vindt dit heugelijke feit reden genoeg tot het organiseren van een speciale gelegenheid, want wij draaien tenslotte niet voor niets.
Deze gelegenheid heeft als doel om het tweejarig bestaan van de Weggeefwinkel aan het Stationsplein 7 te vieren in de vorm van een feestelijke bijeenkomst. Even tijd voor ontspanning, spelletjes en een gezellige picknick. Het vindt plaats op 14 juni in park Nieuweroord (achter het Moreelsepark) vanaf 17.00 t/m 20.00.

De Weggeefwinkel is een Humaan Initiatief, HI!
In de Weggeefwinkel is alles gratis, gebaseerd op een principe zonder winst. Met de Weggeefwinkel willen we laten zien dat de wereld niet om geld hoeft te draaien. We willen op een praktische manier laten zien dat het ook anders kan, socialer. Werken vanuit een principe dat niet uitgaat van macht, geld en status, maar van solidariteit, respect en menselijkheid. Zo kan de wereld voor iedereen een plezierig oord worden, vrij van vervuiling en verloedering.

Iedereen is uitgenodigd om mee te picknicken op 14 juni. Neem (vegetarisch/veganistisch) eten, drinken, spelletjes, slingers en vrienden meee. En natuurlijk spulletjes om weg te geven!
Tot ziens

Weggeefwinkel Utrecht
www.weggeefwinkelutrecht.nl

---

niet ter publicatie:
wij zijn bereikbaar via weggeefwinkel@puscii.nl en 06-20668758

--
Weggeefwinkel Utrecht wordt bedreigd met ontruiming! Zie stationsplein.puscii.nl (zonder www)