Groep Colruyt

Persberichten
Terug naar vorige pagina

13/06/07

Nieuwe Colruyt winkel in Antoing Opening op 13 juni 2007

Woensdag 13 juni gaat er een nieuwe Colruyt-winkel open in Antoing, de 204e winkel in België. Dankzij de nieuwe winkel hoeven de inwoners van Antoing niet langer naar Doornik, Péruwelz, of Basècles om te profiteren van de laagste prijzen die Colruyt hen biedt.

Met een winkeloppervlakte van 1.100 m², een koelruimte van 27,5 m lang en 23 diepvrieskoffers is er in Colruyt Antoing plaats genoeg voor een grote en gevarieerde keuze aan producten. Colruyt biedt er de klanten dan ook al zijn troeven:
* een beenhouwerij met zelfbediening, waar het vlees ter plekke wordt versneden en verpakt;

* een grote keuze aan dagvers geleverde groenten en fruit, fris en smaakvol bewaard in een 'gekoelde versmarkt';
* een prachtige selectie wijnen van over de hele wereld;
* voedingsartikelen van zowel bekende merken als eigen huismerken, altijd voor de laagste prijzen;

* tientallen soorten vis is de diepvriesafdeling, maar ook diepgevroren groenten, bereide schotels, desserts, enz.
* een ColliShop-trefpunt, dat klanten toegang biedt tot nog eens duizenden kwaliteitsartikelen: speelgoed, sport- en vrijetijdsbenodigdheden, elektronische apparaten, bureauaccessoires, ... De artikelen worden binnen drie dagen geleverd in een Colruyt-winkel naar keuze.

In Colruyt Antoing gaat een ploeg van 18 medewerkers aan de slag: 13 bediende-verkopers en 5 beenhouwers. Christophe Cambrelin, de gerant van de nieuwe winkel, is dan ook vol vertrouwen voor de opening: "Mijn ploeg en ik zijn helemaal klaar voor de opening. Alles staat netjes op zijn plaats, en we kennen onze winkel intussen door en door, zodat we al onze klanten snel kunnen helpen als ze vragen hebben. In onze winkel werken we ook met een nieuw en geïnformatiseerd kassasysteem, zodat de mensen aan de kassa snel bediend worden en niet lang moeten wachten."

Vanaf woensdag 13 juni is iedereen dus welkom in de nieuwe Colruyt Antoing. Op de parking van de winkel zijn er 72 parkeerplaatsen, plek genoeg voor iedereen.

Colruyt Antoing
Avenue de l'Europe 14
7640 Antoing
Tel. winkel: 069 44 17 21 Gerant: Christophe Cambrelin Openingsuren:
ma-vrij: 9 - 20 h
zat: 9 - 19 h