Ingezonden persbericht


Qurius Platinum Sponsor op jubileumeditie DevDays

8 juni 2007 - Qurius Advanced Solutions is Platinum Sponsor van de succesvolle DevDays die plaatsvinden op 13 en 14 juni in de RAI in Amsterdam. DevDays is hét moment voor ICT'ers om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Microsoft organiseert dit evenement voor de tiende opeenvolgende keer.

Grootste Integrated Innovation CRM project

Qurius verzorgt op de DevDays een presentatie over het, onlangs afgeronde, grootste Integrated Innovation CRM project van Nederland, in combinatie met de grootschalige toepassing van Sharepoint en Dynamics AX. De Technisch Architect die nauw betrokken is geweest bij dit traject zal spreken over de do's en dont's van Microsoft CRM 3.0. Zijn sessie kan op 13 juni vanaf 13.30 uur bijgewoond worden in zaal C-D.

Qurius informeert ICT'ers tijdens DevDays op zijn stand (P4) over de nieuwste technologieën en producten als .NET 3.0, LINQ, MOSS 2007, BizTalk en Microsoft Dynamics. Producten die Qurius als Microsoft Certified Gold Partner inzet in zijn projecten voor klanten als FNV Bondgenoten, KPN, Endemol en Wegener. Daarnaast organiseert Qurius tijdens de DevDays een aantal ludieke acties waarbij bezoekers onder andere kans maken op een X-Box 360.

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 725 medewerkers en bedient ruim 1.700 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact

Qurius AS, Brigitte Ouwerkerk: telefoon 070 413 09 of Brigitte.ouwerkerk@qurius.nl

Pride PR, Jan Faber: telefoon 0715680028 of jan@pridepr.nl