Evenement verrassingsdag.nl 2007 groot succes


EINDHOVEN, 20070613 -- Het is weer gelukt! Het non-profitevent verrassingsdag.nl is ook dit jaar een groot succes geworden. De workshops zaten vol, de netwerken zijn uitgebreid en het eten was overheerlijk. Positiviteit en veelzijdigheid hadden de overhand en uiteraard is er veel `ontmoet'.

Ontmoeten', was namelijk het thema van verrassingsdag.nl 2007. Velen hebben zichzelf en anderen op een positieve manier ontmoet en geïnspireerd. De onderwerpen van de professionele workshops liepen erg uiteen en waren gegroepeerd rond de thema's IQ, EQ en SQ. Men kon deelnemen aan onder andere creatief schrijven, clownerie, elevator pitch en zang. De deelnemers hebben groepsgewijs genoten van alle verschillende mogelijkheden. Het weer was prachtig en locatie `De Kleine aarde' was uiterst geschikt en toepasselijk.

Ook voor dit jaar is er weer een goed doel geselecteerd waar de netto-opbrengst aan geschonken wordt. De opbrengst is nog niet bekend, maar zal terechtkomen bij Zorgboerderij De Heibloem. De boerderij is aangesloten bij Zorgmed, een instantie die alle vormen van thuiszorg biedt aan kinderen en jongeren met autisme, ADHD en andere psychiatrische stoornissen. Het geld zal ten goede komen aan de zogenoemde snoezelkamer van de boerderij, die in het kader van persoonlijke ontwikkeling is ingericht en goed past bij het idee achter verrassingsdag.nl

Nu de tweede verrassingsdag.nl minstens zo geslaagd was als de eerste, organiseert stichting Creative Thinking natuurlijk een derde. En er is al bekend wanneer! Op 23 mei 2008 is iedereen weer van harte welkom om te netwerken, te leren en te ontspannen. Lees binnenkort de reacties van de deelnemers van dit jaar op de website www.verrassingsdag.nl. Voor 2008 komt er natuurlijk weer een nieuwe website, maar hoe die eruit komt te zien is nog een verrassing!





Ingezonden persbericht