Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 13 juni 2007

PROVADA goed ontvangen bij gemeenten

Ruim 60 gemeenten waren dit jaar met een stand vertegenwoordigd op de PROVADA, het vastgoedplatform dat van 11 tot en met 13 juni gehouden werd in de RAI te Amsterdam. Voor PROVADA 2008 hebben vele nieuwe gemeenten reeds hun deelname toegezegd.

De gemeente Eindhoven heeft de PROVADA aangegrepen om de realisatieovereenkomst te tekenen van het nieuwe centrum Meerrijk. De ondertekening vond plaats door mevrouw Mary Fiers, Wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Eindhoven en de directie van Fortis Vastgoed Ontwikkeling NV, de heren Foppe Kooistra en Tie Liebe. Fiers: "Als gemeente realiseren we ons dat wij een andere taal spreken dan de vastgoedsector. De PROVADA is een uitstekende gelegenheid om elkaar beter te leren begrijpen en om te netwerken."

Evert Winkelman, Planeconoom afdeling Vastgoed van de gemeente Tilburg is enthousiast over de interesse die getoond wordt voor zijn gemeente: "De PROVADA levert aanzienlijk meer contacten op dan verwacht. Contacten die ons als gemeente in de toekomst veel zullen opleveren."

Ook Roermond was met een creatieve stand vertegenwoordigd: een luchtfoto van de gemeente sierde de volledige vloeroppervlakte. "In Roermond gebeurt veel. Via de PROVADA hebben we de rest van Nederland kennis laten maken met de bijzondere mogelijkheden van onze stad", aldus wethouder Gerard IJff.

De gemeente Rotterdam gaf bij monde van relatiebeheerder Ria Jongste aan zeer tevreden te zijn met de aanwezigheid op PROVADA. "De gehele Nederlandse vastgoedwereld is hier vertegenwoordigd, dat maakt het makkelijk om mensen aan te spreken. Onze stand was gedurende de volle drie dagen een echte meeting place".

Einde Bericht



Ingezonden persbericht