Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


PERSONALIA

Driebergen, 13 juni 2007

RECRON heeft een nieuwe regiomanager Zeeland

Bij RECRON, de Vereniging voor Recreatieondernemers Nederland, is maandag 11 juni Arthur van Disseldorp (46) begonnen als regiomanager van de provincie Zeeland. Hij volgt regiomanager Ton Wegman op. Van Disseldorp heeft veel ervaring in de sector, onder andere als directeur van Vrijetijdspark Elfenmeer in Herkenbosch (Limburg), als directeur van het Brabants Bureau voor Toerisme en als zelfstandig adviseur voor recreatieondernemers, zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten staan borg voor flinke toegevoegde waarde voor RECRON en de RECRON-leden in Zeeland.

Arthur van Disseldorp is bereikbaar via:

Postadres: Postbus 6004
4330 LA MIDDELBURG
Telefoonnummer: 0118 - 65 14 41
Fax: 0118 - 63 70 59
Mobiel: 06 - 53 75 84 71
E-mail: vandisseldorp@recron.nl

De komende tijd zal de heer Van Disseldorp vooral gebruiken om kennis te maken met 'zijn' leden. Uiteraard is hij ook bereikbaar voor alle vragen over de toeristisch-recreatieve sector in Zeeland. Mocht u, om welke reden dan ook, een interview met hem wensen, schroom dan niet om direct contact met hem op te nemen.

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 1.800 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.


------------------------