--------------------------------------------------------------------------
    Met de overname van Captor heeft Kronos nu ook een toonaangevende     
                          marktpositie in Europa                          
--------------------------------------------------------------------------

Belangrijke mijlpaal in de internationale expansiestrategie van Kronos Chelmsford (US), 06/12/2007

Kronos® Incorporated heeft vandaag de overname aangekondigd van het niet-beursgenoteerde bedrijf Captor. Daarmee breidt Kronos haar toonaangevende positie op de Europese markt uit. Captor is een bedrijf met hoofdkantoor in België en levert oplossingen voor personeelsbeheer aan klanten in heel Europa. Door de overname van Captor door Kronos worden twee toonaangevende bedrijven gecombineerd met dezelfde visie: organisaties in de hele wereld helpen om hun personeelsbestand effectief te beheren.

De transactie betekent een belangrijke mijlpaal voor de internationale expansiestrategie van Kronos en geeft Kronos een nog sterkere basis in Europa. Kronos zal in staat zijn om de toenemende vraag te beantwoorden, aangezien multinationals zich in toenemende mate tot Kronos wenden voor hun wereldwijde personeelsbeheer. Dankzij de overname van Captor zal Kronos ook beter kunnen inspelen op de noden van bestaande lokale en multinationale klanten in de complexe markt van personeelsbeheer in Europa.

"De overname van Captor geeft Kronos uitstekende expertise op het Europese domein en een gevestigde aanwezigheid op de markten van belangrijke regio's", aldus Aron Ain, CEO van Kronos. "Door toevoeging van het klantenbestand van Captor - meertalige klanten in verschillende landen en uit verschillende sectoren - effent de overname voor Kronos de weg om een sterke, toonaangevende positie uit te bouwen in heel Europa."

De Captor-oplossing wordt gebruikt in meer dan 2.000 organisaties en is geïnstalleerd in Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en het VK. Klanten zijn onder meer Arcelor, Banksys, Conseil Général de la Moselle, het Franse departement Eure, Gucci, Leclerc, Leolux, het Franse ministerie van Economie en financiën, Pepsico, Société Générale, Total Gaz, Tropicana en Volkswagen.

Het bedrijf werd opgericht in 1987 als een leverancier van terminals voor datacaptatie en breidde later de activiteiten uit met toestellen voor toegangscontrole en tijdsregistratie. Captor begreep de vraag naar software voor personeelsbeheer en breidde haar portefeuille van producten uit met de ontwikkelde software voor tijdsbeheer en toegangscontrole. Sindsdien is het aanbod uitgebreid tot een allesomvattende suite producten voor personeelsbeheer met applicaties voor beheer van tijd, toegang, afwezigheid en planning. Captor is momenteel een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen voor personeelsbeheer.

"Kronos deelt de niet-aflatende focus van Captor op uitstekende klantenservice. Daarom is Kronos de verbintenis aangegaan om te investeren in de vereiste middelen voor support aan de gevestigde klanten van Captor", aldus Jean de Crane, general manager voor West-Europa bij Kronos en voormalige CEO van Captor. "Wij hebben de expertise van beide bedrijven gecombineerd om een stevig platform te vormen voor blijvende uitvoering van de internationale expansiestrategie van Kronos."

De financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt. De heer Jean de Crane, general manager West-Europa bij Kronos, is beschikbaar voor meer duiding. Wilt u daarvoor contact opnemen met Steven Mertens (gegevens onderaan).

HOGERESOLUTIEFOTO VAN JEAN DE CRANE: http://www.newsengine.be/documents/kronos.xml
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Info over Kronos Incorporated
Kronos Incorporated stelt organisaties in de hele wereld in staat om hun personeelsbestand effectief te beheren. De medewerkers van Kronos zijn experts die zich uitsluitend richten op de levering van software en diensten waardoor organisaties hun kosten kunnen verlagen, de productiviteit verhogen, de tevredenheid van het personeel verbeteren en uiteindelijk de geleverde service verruimen. Kronos heeft klanten in meer dan 50 landen die worden bediend via een netwerk van kantoren, dochterbedrijven en distributeurs. Kronos is algemeen gerenommeerd als een toonaangevend en erkend bedrijf voor personeelsbeheer en heeft met de ruim 30 miljoen mensen die dagelijks gebruikmaken van een Kronos-oplossing, een ongeëvenaarde afzetmarkt. Meer info over Kronos vindt u op www.kronos.com. Journalisten
NewsEngine PR, Steven Mertens, tel: 32 3 260 96 45, gsm: 32 478 261 447, mail: steven.mertens@newsenginepr.com.
Kronos, Inc., Michele Glorie, tel: (0044) 118 978 947 2855, mail: mglorie@kronos.com.

© 2007 Kronos Incorporated. Kronos en het Kronos-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Kronos Incorporated of een verbonden bedrijf. Alle overige vermelde product- en bedrijfsnamen zijn uitsluitend ter identificatie gebruikt en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.
Ref.:KRC0001-2EB95E