Nederlandse Tafeltennisbond


Extra korting op reisverzekering voor leden


13-06-2007
Bericht FBTO verzekeringen:


50% extra korting op de doorlopende reisverzekering van FBTO! U als lid van NTTB profiteert nu dubbel! Naast de collectieve korting van 5% ontvangt u van 18 juni tot 30 juli namelijk ook nog eens een jaar lang 50% korting op het basispakket. U bent dan al vanaf EUR 1,- per maand verzekerd!

Met het basispakket van de FBTO Doorlopende Reisverzekering bent u op vakantie verzekerd tegen verlies en diefstal van uw bagage en documenten. Daarnaast omvat het basispakket ook een aansprakelijkheidsverzekering en krijgt u persoonlijke hulp in het buitenland in noodsituaties. Bovendien kunt u zelf uw verzekering samenstellen met vijf aanvullende modules. U bepaalt zelf welke aanvullende modules u wilt verzekeren, zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Reageer vóór 30 juli 2007 en sluit direct af

Ga snel naar www.fbto.nl/50procent of bel met (058) 234 58 85. Vergeet niet uw collectiviteitsnummer U71 te vermelden zodat u ook uw collectieve korting krijgt! Als u niet wilt dat de verzekering meteen ingaat dan is dat geen probleem. Laat ons weten vanaf welke datum u de doorlopende reisverzekering in wilt laten gaan en u betaalt pas vanaf dat moment.