Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 12-06-2007

Televisie
EENVANDAAG
Uitzending woensdag 13 juni
Nederland 1 - 18.20 uur

ONDERWERPEN EENVANDAAG WOENSDAG 13 JUNI

Enquête: 100 dagen Balkenende 4
Hoe is het na de eerste 100 dagen gesteld met uw vertrouwen in het kabinet Balkenende 4? Wat vindt u ervan dat de ministers hun plannen voorgelegd hebben aan de burgers in het land en wie is uw favoriete minister? EENVANDAAG vroeg het haar Opiniepanel en presenteert woensdag 13 juni de verrassende uitslag.

Organen kopen via internet
Je nier te koop aanbieden via internet. Het klinkt ongeloofwaardig, maar het gebeurt in Nederland.... en is verboden. Door het grote gebrek aan organen begint er echter een discussie over een financiële vergoeding na vrijwillige orgaandonatie op gang te komen. EENVANDAAG spreekt met experts en aanbieders van organen.

De strijd tegen valse concertkaartjes
Al jarenlang worden enkele weken voor grote popconcerten en festivals in Nederland valse toegangskaarten aangeboden via internet. Vooral op handelssites als Marktplaats en Speurders vinden heel wat gedupeerden nog 'allerlaatste kaartjes'. De politie treedt nu op en heeft onder meer een drukkerij in Rotterdam opgerold die verantwoordelijk is voor de kaarten. EENVANDAAG duikt in de wereld van de valse toeganskaarten.

Presentatie: Ferdinand Fransen

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl