Gemeente Wageningen

Verkeersmaatregelen doorkomst Dutch Food Valley Classic 2007

Op woensdag 13 juni a.s. voert de wielerkoers Dutch Food Valley Classic 2007 door het centrum van Wageningen. Dit vindt plaats tussen circa 12.45 en 13.15 uur. Om de veiligheid van renners en publiek te waarborgen, wordt voor een korte periode het voet-, fiets- en gemotoriseerd verkeer stilgelegd. Daarbij worden alle in- en uitritten, parkeerhavens, parkeerterreinen en zijwegen afgesloten. Dit geldt met name voor de Walstraat, Plantsoen, Stationsstraat, Bergstraat en 5 Mei plein.
Belangstellenden wordt geadviseerd om te voet te komen en de aanwijzingen van politie en verkeersregelaars op te volgen.

Route
De tourkaravaan wordt om circa 12.45 uur in Wageningen verwacht. De route is als volgt: Mansholtlaan, Nijenoord Allee, Kortenoord Allee, Costerweg, Walstraat, Plantsoen, Stationsstraat, Bergstraat, 5 Mei plein, Generaal Foulkesweg.

Dutch Food Valley Classic
De wielerkoers Dutch Food Valley Classic die voorheen Veenendaal-Veenendaal heette, heeft een lengte van 210 kilometer. Er doen veel prominente renners mee. Zij kunnen onder andere punten verdienen tijdens een tussensprint op het Plantsoen in Wageningen.