Ingezonden persbericht


Persbijeenkomst N65 akkoord gemeenten en Rijkswaterstaat

PERSUITNODIGING

7 juni 2007

Geachte dames en heren,

Rijkswaterstaat en de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Vught hebben overeenstemming bereikt over maatregelen op de rijksweg tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg, de N65. De maatregelen komen voort uit de gezamenlijke aanpak van gemeenten, provincie Noord-Brabant en Rijkswaterstaat om de bereikbaarheid en verkeersveiligheid op de N65 te verbeteren op korte en middellange termijn.

De afspraken over de maatregelen op de N65 worden op woensdag 13 juni aanstaande bekrachtigd in een overeenkomst. Burgemeester de heer Y. Kortmann van de gemeente Oisterwijk, Wethouder mevrouw M. Moorman van de gemeente Tilburg, Wethouder de heer W. Kraanen van de gemeente Vught en directeur AI de heer P. Donk van Rijkswaterstaat Noord-Brabant zullen de overeenkomst ondertekenen.

De besluitvorming over maatregelen op de N65 in de gemeente Haaren wordt naar verwachting eind dit jaar afgerond. Wethouder de heer J. Brenninkmeijer van de gemeente Haaren is aanwezig bij de ondertekening van de overeenkomst over de maatregelen in Tilburg, Oisterwijk en Vught.

U bent van harte welkom bij de ondertekening van de overeenkomsten over de maatregelen op de N65.

De ondertekening vindt plaats om 16.30 uur in "De Druiventros", Bosscheweg 11 te Berkel-Enschot. Een routebeschrijving is bijgevoegd.

Na afloop van de ondertekening is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het inwinnen van aanvullende informatie. En er ligt een persmap voor u klaar.

Wilt u zo vriendelijk zijn te laten weten of u op woensdag 13 juni aanstaande aanwezig zult zijn? U kunt dit doen per email: karen.vinke@rws.nl mailto:karen.vinke@rws.nl> Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Karen Vinke
Senior Communicatieadviseur
Bureau HID

Rijkswaterstaat Noord-Brabant
tel 073 681 72 59
mob 06 52 68 81 68
fax 073 681 73 11
mailto: karen.vinke@rws.nl

Doe mee achter de schermen! Kom op 9 juni naar het Open Huis Rijkswaterstaat, kijk op www.rijkswaterstaat.nl