Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 16 mei 2007

PROVADA creëert transparantie in de vastgoedsector

Professionals uit alle geledingen van de vastgoedbranche zullen van 11 tot en met 13 juni vertegenwoordigd zijn op de PROVADA in de RAI te Amsterdam. Nog niet eerder zijn zoveel verschillende marktpartijen bij elkaar gebracht. Nationale overheid, ruim 50 gemeentes, ontwikkelaars, beleggers, makelaars, woningcorporaties, branche- organisaties en eindgebruikers zien PROVADA als hét Nederlandse vastgoedplatform waar contacten geïnitieerd en geïntensiveerd worden.

De PROVADA is ten opzichte van vorig jaar gegroeid van 15.000 m naar 20.000 m . Naast nieuwe deelnemers als Vesteda, Ymere, Kristal, Ballast Nedam, Heijmans, Cushman & Wakefield, Jones Lang LaSalle en Hanzevast heeft nu ook het Ministerie van VROM besloten om deel te nemen aan het grootste vastgoedplatform van de Benelux. De Rijksgebouwendienst (onderdeel van VROM) is eveneens vertegenwoordigd met een aparte stand. Ook internationale vastgoedbedrijven, zoals bijvoorbeeld Eurohypo, StädteRegion Aachen, Pramerica Real Estate Investors en de Westdeutsche ImmobilienBank AG, presenteren zich op de beurs.

Inhoudelijke verdieping
Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar een inhoudelijke verdieping van de beurs. Internationale brancheorganisaties als RICS, CoreNet en ULI zullen de informatieve waarde van de PROVADA vergroten door dit jaar bijdragente leveren in de vorm van congressen, discussies en debatten. Een voorbeeld hiervan is de door CoreNet in samenwerking met Buck Consultants International georganiseerde 'Talkshow voor eindgebruikers'. Daarnaast wordt er onder meer gedebatteerd over de toekomst van de woningbouw, de belevingswaarde van vastgoed, en het profiel van de binnenstad van de toekomst.

Einde Bericht



Ingezonden persbericht