Outdoor Gelderland organiseert Ladies Day


DE STEEG, 20070509 -- Paardensport zit vol tradities. Op zaterdag 9 juni staat het internationale paardensportevenement Outdoor Gelderland in De Steeg in het teken van de Ladies Day. Alle vrouwelijke bezoekers met een hoed krijgen zaterdag speciaal voor deze gelegenheid gratis toegang tot Kasteelfair Middachten, inclusief toegang tot het dagprogramma van Outdoor Gelderland en de Culifair.

De Ladies Day valt samen met de familiedag van Kasteelfair Middachten. Deze fair wordt gelijktijdig met het concours hippique op het prachtige landgoed gehouden. Een entreebewijs voor Outdoor Gelderland geeft automatisch toegang tot dit evenement. Naast het gevarieerde aanbod van de standhouders zijn er demonstraties met onder andere trekpaarden, valkeniers, jachthoornblazers, jack russels, een slipjacht en oude ambachten. Verder zijn de prachtige kasteeltuinen met bijzondere rozen absoluut een bezoek waard. Op zaterdag 9 juni zijn er in het kader van de familiedag diverse activiteiten voor kinderen zoals ponyrijden, dansworkshops, een kinderboerderij en voor de allerkleinsten een speelhoek. Bovendien is er gratis professionele kinderopvang aanwezig.

Naast dit speciale familiedagprogramma wordt voor een select gezelschap een speciaal Ladies Day arrangement georganiseerd. Zo begint het programma met een unieke diamantcocktail van Juwelier Aalbers en vindt er een high tea plaats in de Oranjerie van Kasteel Middachten. Bovendien wordt er in deze sfeervolle omgeving een presentatie gegeven over diamanten en parels. Hierna mogen de dames de nieuwste W&S wijnen proeven en wordt er een workshop over bloemschikken gehouden. Uiteraard is er na deze actieve middag uitgebreid de mogelijkheid om te genieten van paardensport in de luxe hospitality-unit. Ook ontvangt de dame met de mooiste kledingcreatie een bijzondere prijs. Het speciale Ladies Day arrangement kost ¤ 35,- p.p. Vrouwelijke bezoekers die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen zich opgeven door contact op te nemen met Outdoor Gelderland op telefoonnummer 020-4655446.

De toegangsprijs voor Kasteelfair Middachten en Outdoor Gelderland bedraagt ¤ 12,50 voor volwassenen. Voor kinderen tot 4 jaar is de toegang gratis en voor kinderen van 5 t/m 12 jaar ¤ 6,25. Alleen op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag geldt een toeslag voor de tribune van Outdoor Gelderland.

Het bestellen van kaarten kan via TopTicketLine op 0900-3005000 (45 cpm). Meer informatie is te vinden op de websites www.kasteelfairmiddachten.nl en www.outdoorgelderland.nl.





Outdoor Gelderland