Politie Gelderland-Zuid

Ruzie om jagen

Vuren, 09-06-2007 * Vrijdagavond rond 21.30 uur is een 36-jarige vrouw uit Vuren aangehouden voor mishandeling. Zij had ruzie met een man die op de Molenweg in Vuren aan het jagen was. Twee bijzonder opsporingsambtenaren kwamen daarbij tussenbeide en werden door de vrouw geslagen.

Vrijdagavond was een man in het veld rond de Molenweg in Vuren (gem. Lingewaal) aan het jagen. Hij had hiervoor een vergunning. Een vrouw die dit zag, was het niet mee eens met het jagen van de man en sprak hem hierop aan. Ook blokkeerden zij en haar partner de auto van de jager. Twee bijzonder opsporingsambtenaren (BOA) die bezig waren met een visserijcontrole hoorden de discussie en probeerden te bemiddelen. Omdat dat niet werkte, hielden zij de man, een 38-jarige inwoner uit Vuren, en de vrouw, een 36-jarige inwoner uit Vuren, aan. De vrouw verzette zich hevig en ook de man gaf geen gehoor aan de aanhouding. Daarom werd de politie gebeld voor assistentie.

De man en vrouw werden overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn inmiddels gehoord en heengezonden met een dagvaarding. Een van de BOA?s heeft aangifte gedaan van mishandeling. (11)



Laatst gewijzigd 09-06-2007 11:18