Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Zaterdag: 'In bed met.' in Podium

Een splinternieuw item in Uitgaanscentrum Podium. Het heet: 'In bed met.....'. De ene keer breed aangekondigd- de andere keer als surprise, maar steeds met een spraakmakende, bekende, ludieke, lelijke of mooie Bekende Nederlander! In een supersized hemelbed in onze foyer zal de BN-er 's avonds tussen 23.00 - 01.00 zich 'nestelen' en voor jou 'beschikbaar' zijn! Samen knuffelend op de foto die de volgende ochtend al op onze site te vinden is. Gaaf voor je eigen archief of om naar vriend of vriendin te mailen. We beginnen vandaag met. Herman!

Wie kent hem niet Herman Berghuis de leukst entertainer van Nederland, met de meest gave moves en zijn uitzonderlijke verschijning. Herman is in de harten gesloten van miljoenen Nederlanders. Na zijn korte optreden in Idols is Herman op een hele leuke wijze begonnen met optreden. Herman is geboren op vrijdag 16 december 1983 in het Medisch Centrum Alkmaar. Herman groeide op in het Noord-Hollandse Schagen, waar hij na basisschool "De Ark" zijn MAVO-opleiding voltooide (4 juli 2001) aan de GSG in Schagen.

De reden waarom Herman zichzelf heeft ingeschreven voor de audities van Idols komt eigenlijk door zijn buurmeisjes. Zij wilden graag dat hij mee deed met Idols voor de lol. Hij dacht "ik kan niet zingen, dus dan is Idols toch niks voor mij". Maanden verstreken maar mijn buurmeisjes bleven zeggen dat ik mee moest gaan doen met Idols. Op een dag zei hij tegen hun: ik ga met Idols meedoen voor de lol. Vervolgens schreef hij zichzelf in. Wat volgde is history.

De deuren gaan om 21.00 uur open. Meer informatie lees je op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht