Gemeente 's-Hertogenbosch

07-02-2007
Gaat u duurzaam met energie om?

Zonnepaneel op het dak Meldt u dan aan en laat zien dat duurzame energie werkt!

Duurzame energie betekent een schoner milieu en dus een fijnere leefomgeving. Nog veel te weinig mensen weten dat duurzame energie echt werkt. Om daar verandering in aan te brengen, organiseren we "Duurzaam in eigen huis". Wilt u ook aan anderen laten zien hoe u duurzaam omgaat met energie? Meldt u dan ook aan!

Op zaterdag 9 juni 2007 organiseert de gemeente een inloopochtend waarbij geïnteresseerden die zich vooraf hebben aangemeld, een kijkje kunnen nemen bij verschillende woningen waar op een duurzame wijze energie wordt verkregen. U geeft als ervaringsdeskundige uitleg over de duurzame energietoepassingen, laat zien hoe het werkt, hoe de toepassing is geïnstalleerd en welke voordelen en misschien ook nadelen deze energievorm met zich mee brengt. Kortom, u vertelt hoe duurzame energie in de praktijk werkt.

Doet u ook mee?
De inloopochtend start om 10.00 uur en duurt ongeveer tot 12.00 uur. Voor meer informatie over duurzaam energiegebruik in de gemeente kunt u contact opnemen met de afdeling Milieu, tel. (073) 615 52 55. U kunt u aanmelden voor de actie "Duurzaam in eigen huis" bij Inge Gabriëls van Artishock Projecten via i.gabriels@artishock.info of tel. (073) 690 15 04.

Het Vlagheidefonds voor duurzame energie en de provincie Noord-Brabant bieden aantrekkelijke subsidiemogelijkheden bij de aanschaf van een duurzame energievoorziening. Kijk voor meer informatie op deze site of www.brabantbespaart.nl.