"Masterclass 4 Kids" door Tony Neef


AMSTERDAM, 20070601 -- Op de zaterdagen 9 en 16 juni a.s. zal musicalster Tony Neef op uitnodiging van de Theaterschool voor kinderen coach4kids zijn eerste zgn. "Masterclass 4 Kids" geven. Deze vinden resp. plaats op de scholen in Hoofddorp en Breukelen.

In de lessen bekijkt Tony de vorderingen van drie groepen Kids waarna hij in zijn "Masterclass 4 Kids" suggesties zal doen over hoe zij hun prestaties kunnen verbeteren. Daarnaast zal hij zijn kennis van en ervaringen in het theatervak met de kinderen delen. Dit doet hij door te vertellen over hoe zijn carrière zich ontwikkelde en welke inspanningen en prestaties hij heeft moeten leveren om uiteindelijk tot de top van de Nederlandse Musical Sterren te behoren.

Naast zijn vaktechnische input op de uitvoeringen in de lessen zingen, dansen en acteren / presenteren probeert Tony de kinderen te leren hoe je een doel voor jezelf stelt en hoe je dat kan bereiken.

TONY NEEF:
Na optredens o.a. in de Theatershow Jeans beleefde Tony Neef zijn doorbraak in 1996 met zijn vertolking van de rol van Chris in de musical "Miss Saigon". Daarna speelde hij rollen in o.a. "Chicago", "Titanic" en "Saturday Night Fever". Voor de rol van Oscar in "Sweet Charity" werd Tony in 2006 genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical.

Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich inmiddels op z'n gemak. Hij schitterde in het veelgeprezen "Telkens Weer het Dorp", een hommage aan de tekstdichter Friso Wiegersma. Onlangs oogstte Tony veel lof in de voorstelling "Purper 100, een vooruitblik", samen met Jos Brink, Erik Brey, Frans Mulder en Corry Brokken.

Komend seizoen 2007/2008 zal Tony weer in de Nederlandse theaters te bewonderen zijn in maar liefst twee theaterproducties: "Musical Toppers" en "The World Goes `Round".

Zie ook : www.tonyneef.nl

Theaterscholen Coach4kids:

De Coach4Kids theaterscholen proberen met behulp van de creatieve vakken zingen, dansen en acteren / presenteren en onder het motto "Fun4Future" bij kinderen van 6 t/m 16 jaar de creativiteit, zelfvertrouwen, assertiviteit, onderlinge samenwerking, wederzijds respect en andere karaktereigenschappen en sociale vaardigheden te bevorderen.

Zie ook: www.coach4kids.nl





Stichting Coach4Kids