Vereniging FME-CWM

Nederlandse bedrijven gaan Canadese uitdaging aan

Zaterdag 9 juni vertrekt een economische missie van ruim twintig Nederlandse bedrijven naar Alberta, Canada. Zij reageren daarmee op de uitdrukkelijke uitdaging van de Canadezen aan Nederland een bijdrage te leveren aan de ambitieuze exploitatie van de Alberta Oilsands. Het belang van deze achtdaagse missie wordt onderstreept door de komst van minister-president Jan Peter Balkenende, die zich dinsdag 12 juni bij de delegatie zal voegen.

Volgens delegatieleider Jan Kamminga, voorzitter van FME, de vereniging van ondernemers in de technologische industrie, zijn de meereizende ondernemers de uitdaging graag aangegaan. Nederland beschikt immers over technologische producten en diensten die uitermate geschikt zijn voor het realiseren van de ambitieuze plannen met de oliehoudende zandgronden in de Canadese provincie Alberta.

De Nederlandse missieleden zijn onder andere actief in energie- en watermanagement, bodemsanering, olie- en gaswinning, industriële veiligheid, internationaal projectmanagement en gespecialiseerde arbeid

Vereniging FME-CWM, drs. Steven Mulder, T 079 - 353 12 83, E scm@fme.nl

Alle rechten voorbehouden aan de Vereniging FME-CWM