TROS

Hilversum, 06-06-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 9 juni
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN IN TROS MUZIEKCAFÉ OP ZATERDAG 9 JUNI

Zaterdag 9 juni ontvangt Daniël Dekker vele bekende artiesten in zijn TROS MUZIEKCAFÉ:

VELDERS + DUVIVIER. Velders schrijft de muziek, Duvivier schrijft de teksten. Samen zingen ze Nederlandstalige songs die beklijven. Momenteel toeren ze door de theaters met een concert; een wandeling van een zich ontsluierend verleden naar een 'Helder Heden'. De nieuwe single 'Wil ze me zien' is net uitgebracht.

MALAVITA. De sterke Balkan-sounds van Mala Vita komen niet uit het niets. Accordeonist Emil en drummer Garo weten als geen ander het verre oosten van Europa dichtbij te brengen met hun roots die in het door oorlog geteisterde Bosnië liggen. De songs zijn doorspekt met thema's als pijn, liefde en verraad, vol dansbare polkapunk, stuwende reggae en stampende ska. In de lente van 2007 verscheen Mala Vita's eerste studioalbum.

STRAWBERRY BEATS gaan een 'hete' zomer tegemoet, zoals ze zelf zeggen. Op 1 juni werd hun nieuwe single 'It Was 40 Years Ago Today' gepresenteerd. En in augustus treed de groep 7x op in Liverpool, Engeland, tijdens de International Beatles Week Festival.

TAMARA TOL is een zangeres uit Volendam die in 1999 meedeed aan het Nationaal Songfestival met de ballad 'Coming Home', geschreven door BZN-leden Jan Keizer, Jack Veerman en Jan Tuijp. Afgelopen april werd haar dubbel solodebuutalbum 'Zeg 't met bloemen'/ 'Ganz Toll' uitgebracht met zowel een Nederlandse als Duitse versie.

Je bent van harte welkom om op zaterdagmiddag de live-uitzending gratis bij te wonen in PANAMA, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam. De studio is vanaf 14.00 uur open.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl