Gemeente Hilversum

Buurtbijeenkomst in de Liebergen op 9 juni 2007 Onder de paraplu "Stedelijke Vernieuwing" is er de afgelopen jaren veel veranderd in de wijk Liebergen. Openbare ruimte is opgeknapt, woningen zijn gerenoveerd en hergebouwd. Ook worden diverse sociale activiteiten uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld Kids and Space, Ontmoet & Groet en het uitdelen van de Welkom-in-de-Buurt-tasjes. Om de bewoners van de wijk eens extra in het zonnetje te zetten, organiseren buurtbewoners in samenwerking met de drie corporaties, het opbouwwerk SIS/Versa en de gemeente een buurtbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 9 juni 2007, van 11.30 tot 15.30 uur in en rond wijkcentrum St. Joseph aan de Minckelersstraat 71.

Om 12.00 uur openen wethouders Ben Hammer (Stedelijke Vernieuwing) en Erik Boog (Jeugdbeleid) de buurtbijeenkomst bij het wijkcentrum.

De samenwerkende partners die actief zijn in Liebergen presenteren zich bij verschillende marktkramen. Zo is er informatie te vinden van onder meer de woningcorporaties Gooi en Omstreken, Dudok Wonen en De Alliantie, de Thuiszorg, opbouwwerk van SIS/Versa en de gemeente Hilversum. Bovendien is de buurtbijeenkomst een mooie gelegenheid voor de bewoners om met hun eigen en nieuwe buurtgenoten te praten!

Natuurlijk zijn er ook genoeg activiteiten tijdens de bijeenkomst. Zo is er een Theehoek waar men terecht kan voor een drankje met iets lekkers, zijn er muzikale optredens van buurttalenten, wordt er een 25 meter lange 'Tijdladder' gemaakt en worden er diverse kinderspelletjes georganiseerd. Ook zijn er sportworkshops bij het wijkcentrum, kunnen kinderen worden geschminkt en staat er zelfs een springkussen!

Meer informatie kunt u krijgen via de email Liebergen@hilversum.nl