Amsterdam Oud Zuid


SeeSTravels op Marie Heinekenplein

Voor één dag, zaterdag 9 juni, veranderen de acteurs van De Kazerne in stewards, stewardessen en reisleiders om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het theatrale reisbureau SeeSTravels verzorgt reizen over de hele wereld, vanaf het Marie Heinekenplein, zonder Oud-Zuid te verlaten.

Dit maal zijn er reisjes te boeken naar Suriname, Peru, Zuid- Afrika, Angola en India. En alleen dit keer zijn de tickets helemaal gratis! Er wordt alleen een kleine onkostenvergoeding gevraagd voor het heerlijke lunchpakketje dat je meekrijgt.

Vanaf het Marie Heinekenplein vertrekken reisleiders naar verschillende bestemmingen als Angola, Peru, Libanon, Zuid-Afrika of Suriname. Voor lokale hapjes & drankjes wordt gezorgd en omdat u nu eenmaal met kunstenaars op reis bent, zullen diverse wetenswaardigheden u op een minder voor de hand liggende wijze ter ore komen.

Samen met de ontwikkelingsorganisatie ICCO heeft SeeS Collective (De Kazerne, Rauser en Sven Jense) dit programma ontwikkeld. Het uitgangspunt is dat het gebruik van theater in de ontmoeting tussen mensen uit verschillende landen kan leiden tot nieuwsgierigheid naar en begrip voor elkaar en elkaars culturen.

We hopen je te zien op het Marie Heineken Plein op zaterdag 9 juni van 12.00 tot 17.00.

SeeSTravels is een coproductie van SeeS Collective, ICCO en het ´Over het IJ Festival´. Ontwikkelingsorganisatie ICCO zet zich in voor een wereld zonder armoede of onrecht. Voor meer informatie over ICCO kijk op www.icco.nl.

SeeSTravels Oud Zuid werd met steun van het stadsdeel gerealiseerd in het kader van de subsidieregeling Tijdelijke Kunstprojecten.