Koninklijk Horeca Nederland

Koninklijk Horeca Nederland start inkoopplatform energie

Persbericht 7 juni 2007
Leden profiteren van scherpe prijzen én goede service Koninklijk Horeca Nederland start inkoopplatform energie WOERDEN, 7 juni 2007 Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen van een uniek energie-inkoopplatform profiteren waarmee ze tegen gunstige voorwaarden en tarieven elektriciteit én gas kunnen inkopen. Dit inkoopplatform is tot stand gekomen in samenwerking met energieadviesbureau EnergyMatch en leverancier Energie:direct.

De samenwerking is het resultaat van een uitgebreide oriëntatie op de energiemarkt. Eerder bleek tijdens de gesprekken die directeur Jeu Claes had met horecaondernemers tijdens zijn jaarlijkse zomertournee dat ondernemers grote behoefte hebben aan goedkopere energie én aan een betere afhandeling van fouten van energieleveranciers.

De voordelen:

1. Aantrekkelijke, gegarandeerd lage leveringstarieven voor elektriciteit en gas. Bij elektriciteit kan de korting oplopen tot 11%;

2. Vergelijking van energieprijzen van de huidige leverancier met dit aanbod;

3. Op een gunstig moment vastklikken van het variabele tarief tot eind 2010;

4. Service, begeleiding en advies van EnergyMatch.

Het voordeel geldt exclusief voor leden en is vooral bedoeld voor kleinzakelijke verbruikers. Grootverbruikers krijgen persoonlijk advies via de inkoopmodule.

EnergyMatch verzorgt de service voor ondernemers als de contacten met de leverancier niet soepel lopen. Bovendien bepaalt zij een gunstig tijdstip voor het vastklikken van de leveringstarieven. Dit kan een nog veel groter extra voordeel opleveren.

Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen op www.horeca.org/energie deze aanbieding vergelijken met die van hun huidige leverancier en meteen een leveringsovereenkomst opstellen. Ondernemers moeten zelf hun huidige leveringscontract opzeggen. In de meeste gevallen geldt hiervoor een opzegtermijn van 30 dagen.

---

Noot voor de redactie -