TrustLube B.V. introduceert slimme sensor voor smeersystemen


Vooraankondiging Industrial Maintenance 2007 (5, 6 en 7 juni)

WILLEMSTAD, 20070430 -- TrustLube B.V. introduceert tijdens Industrial Maintenance 2007 haar TrustLube® Metering Device Sensor (MDS). Deze unieke sensor bewaakt de smering van cruciale smeerpunten binnen de productieomgeving.

TrustLube B.V. ontwikkelt en implementeert al enkele jaren zeer geavanceerde smeersystemen. Haar oplossingen in uiteenlopende industrieën worden over de hele wereld gevonden. TrustLube® staat garant voor een exacte dosering, op de juiste plaats, op het gewenste tijdstip.

De smeersystemen die zij levert zijn opgebouwd uit een beperkt aantal componenten. Hierdoor kan een grote betrouwbaarheid worden gegarandeerd. Naast een traditionele stalen uitvoering, levert zij ook een RVS316L-variant. Deze is vooral geschikt is voor de offshore- en voedingsmiddelenindustrie. Doordat ieder systeem hermetisch gesloten is, hebben vuil, water en zand geen kans.

Wegens een gezonde groei is TrustLube B.V. de laatste jaren uit haar jasje gegroeid. Recentelijk heeft zij haar nieuwe pand in gebruik genomen. "Om onze groei door te zetten moesten we investeren. We hadden gewoonweg te weinig ruimte voor expansie en bovendien waren onze voorraadmogelijkheden beperkt," aldus oprichter en eigenaar Chiel van Daelen.

"In de industriële wereld staan de ontwikkelingen niet stil. Het is voor ons geen uitdaging om met onze tijd mee te gaan. Het is vooral de kick om continu voorop te lopen. Geavanceerde smeersystemen kunnen voor onze klanten een aanzienlijke besparing opleveren. Hiermee is relatief eenvoudig geld te verdienen. Wat je niet uitgeeft, heb je immers het snelst verdiend," stelt Chiel. Door een minimale dosering, bespaart de klant niet alleen op smeermiddel. Ook de belasting op het milieu blijft beperkt.

Niets komt vanzelf. Innovatie vormt een rode draad door de bedrijfsvoering van TrustLube B.V. De beurs in Ahoy biedt een mooi podium om de professionele smeersystemen onder de aandacht te brengen. TrustLube B.V. wil de bezoekers er vooral van overtuigen, dat een smeersysteem niet als sluitpost moet worden gezien.