Ingezonden persbericht


PERSBERICHT BLIXEM INTERNET SERVICES

Katja Schuurman niet in kwartfinale Battle

Battle of the Babes: slechts 8 vrouwen strijden nog om titel Babe of the Year.

Nijmegen, dinsdag 5 juni 2007

De kwartfinale van de Battle of the Babes begint vandaag. De 8 populairste Babes zijn geselecteerd. Katja Schuurman, Battle winnares van 2003, heeft de kwartfinale nét niet gehaald. Hoewel zij in 2004 en 2005 ook tot de top 5 behoorde, daalt zij dit jaar in populariteit.

Vlak achter Katja strandden actrices Hanna Verboom en Bracha van Doesburgh. De 25-jarige blondines gooiden hoge ogen, net als hockeyster en debutante Ellen Hoog. Helaas moeten ook zij hun strijdbijl begraven.

Bekende Babes die het wél tot de kwartfinale schopten zijn onder andere Yolanthe van Kasbergen en Fatima Moreira de Mélo. Zij gaan nek aan nek met titelverdedigster Elise van der Horst en Battle winnares van 2004 Chantal Janzen.

De ontknoping van de Battle of the Babes komt steeds dichterbij. De fans van nieuwkomer Gigi Ravelli zetten alle zeilen bij. Wordt de blondine dit jaar uitgeroepen tot Babe of the Year 2007? Gaat de eer naar GTST-collega Inge Schrama? Of kiest Nederland toch voor de ex van Jan Smit: Ellemieke Vermolen?

Over Mokkels.nl
Mokkels.nl is in 2000 gestart als een hobbyproject. De site is sinds de start uitgegroeid tot de grootste 'Babesite' van Nederland. Het is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van beroemd vrouwelijk schoon. Babes zoals Georgina Verbaan en Victoria Koblenko hebben meerdere malen aangegeven dat ze regelmatig hun eigen topic lezen om te zien wat er over ze geschreven wordt. De site is sinds 2003 de organisator van de Battle of the Babes. Mokkels.nl ontvangt een miljoen unieke Nederlandse bezoekers per maand.

Mokkels.nl: http://www.mokkels.nl
Battle of the Babes: http://www.battleofthebabes.nl/

Over BliXem Internet Services
BliXem Internet Services ontwikkelt sinds 1999 met 40 professionals diverse eigen portals en websites. Iedere maand vinden ruim 2 miljoen unieke Nederlandse bezoekers het brede scala aan portals van BliXem, zoals Telefoonboek.nl, Plaats.nl, Hetweer.nl, Vakantieshop.nl en Financieel.nl.

BliXem Internet Services: http://www.blixem.nl
BliXem Media: http://media.blixem.nl

-- EINDE PERSBERICHT--

Noot voor de redactie (