Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 20 april 2007

BUSINESS LOOP AMERSFOORT 2007:
Businessloop en Terry Fox Run lopen samen voor KWF Kankerbestrijding

Al vijf jaar vindt in juni de Business Loop Amersfoort plaats. Met gemiddeld ruim 500 deelnemers kan dit evenement terecht een succes genoemd worden. Daarom zal de Business Loop Amersfoort ook in 2007 weer plaatsvinden en wel op 3 juni. Om 15.00 uur zal het startschot worden gelost voor de 5 en 10 km over een schitterend nieuw bosparcours naast Het Nieuwe Eemland nabij de Stichtse Rotonde.

Bevordering onderlinge contacten regionale bedrijfsleven De Business Loop Amersfoort is een sportief evenement om de onderlinge contacten tussen bedrijven in de omgeving te bevorderen. Medewerkers kunnen zich zowel individueel als in teamverband inschrijven voor de 5 of 10 km loop. Na afloop biedt de Stichting Business Loop Amersfoort een barbecue met een drankje aan en is er volop gelegenheid om kennis te maken met collega's van andere bedrijven. De organisatie rekent dit jaar op zo'n 600 lopers!

Organisatie
De Businessloop en de Terry Fox Run werken dit jaar voor het eerst nauw samen. Over deze organisaties kunt u meer lezen in de bijgevoegde brochure (PDF-file). De organisatie van de loop zelf is zoals ieder jaar in de vertrouwde handen van Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum.

Samen lopen voor het goede doel
De opbrengst van de Businessloop komt in overleg met de Terry Fox Run dit jaar ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Op deze middag is het hele gezin welkom; voorafgaand aan de Businessloop is er voor de kinderen vroeger in de middag de Terry Fox Run. Voor de kleintjes die nog niet meerennen is er professionele kinderopvang met speelattracties.

Inschrijven via www.businessloop.nl
Bedrijven die zich ook van hun sportieve kant willen laten zien, kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 31 mei via de website www.businessloop.nl Naast het inschrijfformulier treft men hier eveneens meer informatie over dit evenement dat het plein van het Meridiaan College (Het Nieuwe Eemland) als start- en eindpunt heeft.

De organisatie vraagt de pers om in haar media ruime aandacht te besteden aan dit evenement.