Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Hou je Haags voor Indonesië: Feest in Silly Symphonies voor project Take Care van De Haagse Hogeschool

Zondag 3 juni van 20.00 tot 02.00 uur staat Club Silly Symphonies volledig in het teken van Hou je Haags! Denk aan âElectroBassFunkHiphopAcidHouseClassics' en je hebt de sfeer van de avond te pakken. Alle artiesten staan deze avond gratis op het podium! De 6 euro entree gaat namelijk in zijn geheel naar een instelling voor lichamelijk gehandicapten op Java in Indonesië!! Studenten van de studievereniging StuVee van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening van De Haagse Hogeschool organiseren de avond.

Pornologic (live), Funkie 010, Siuli K.O., Thijs (Dstruct) en Stefan (ZMK) staan garant voor een avond met als motto: 'It's ya duty to shake that booty'. HipSick zal bezoekers verrassen met haar nieuwe act: Cucla Rasa en Dirty Brown Visuals zal het geheel visueel komen versterken met videobeelden uit Indonesië.

De opbrengsten van de avond komen ten goede van het project Take Care. Dit is een project van studenten van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en richt zich op de hulpverlening aan lichamelijk gehandicapte jongeren in Indonesië. 16 studenten zullen van 11 tot 26 juli Indonesië bezoeken. Hun ervaringen zullen te lezen zijn op hun weblogs op www.takecare.stuvee.nl.

Voorverkoop: Kaartjes zijn te koop bij De Oorzaak in Rotterdam (Insulindestraat 106) en Crossover Outlet in Den Haag (Van Baerlestraat 131).