Gemeente Twenterand

Bouwend Nederland organiseert voor 2e keer "De Dag van de Bouw"

Aannemersbedrijf Bramer B.V. en gemeente Twenterand laten gemeentehuis in aanbouw zien

Op zaterdag 2 juni 2007 presenteren Aannemersbedrijf Bramer B.V. en de gemeente Twenterand de vernieuwbouw van het gemeentehuis in Vriezenveen tijdens "De Dag van de Bouw". Dit evenement wordt om 10.00 uur officieel geopend door de heer D.J. Verhoeven, algemeen directeur van Aannemersbedrijf Bramer B.V., en wethouder A.G.L. Lambers van de gemeente Twenterand.

U bent van harte welkom op deze dag!
Tussen 10.15 uur en 16.00 uur zullen vakkundige medewerkers van Bramer B.V. publiek in groepen rondleiden over de bouw. In de hal van het gemeentehuis is koffie en staat een maquette van het nieuwe gebouw. Ook kunt u daar zien welke materialen er gebruikt worden voor de inrichting van het nieuwe gemeentehuis en geven artist impressions u een beeld over het uiteindelijke resultaat.

Zo'n 200 bouw- en infraprojecten op diverse plaatsen in Nederland zijn op zaterdag 2 juni 2007 geopend voor publiek. Dit is een bijzondere kans voor u om van dichtbij projecten te bekijken, waar u misschien de rest van de tijd hekken en schuttingen aantreft. Opzet van deze dag in Twenterand is jongeren te motiveren voor een opleiding en een baan in de bouw en inwoners van de gemeente Twenterand in de gelegenheid te stellen de ontwikkeling van hun nieuwe gemeentehuis te bekijken.

Heeft u belangstelling voor een opleiding in de bouw?
De opleidingscentra Fundeon en de Vereniging Vakopleiding Bouwberoepen Almelo en Omstreken (V.V.B.A.) zijn deze dag in het gemeentehuis om u te informeren over opleidingsmogelijkheden in de bouw. Meer informatie over De Dag van de Bouw kunt u vinden op www.dagvandebouw.nl.

Spelregels betreden bouw

1. U betreedt de locatie op eigen risico.
2. Volg strikt de aanwijzingen op van de mensen van de organisatie. Deze mensen zijn te herkennen aan de kleding met het logo De Bouw maakt het.
3. Betreed geen plaatsen die zijn afgezet (met lint, hekken e.d.).
4. Blijf binnen de afzettingen.
5. Bij rondleidingen: blijf bij de groep en volg de aanwijzingen van de rondleider(s).
6. Steigers zijn alleen te betreden onder begeleiding.
7. Houd kinderen bij u.
8. Raak geen materiaal of materieel aan. Het openen van ruimtes is ten strengste verboden. Indien van toepassing: draag de uitgereikte bouwhelm tijdens het bezoek.
9. Verlaat na het bezoek de locatie via de aangegeven uitgang.
10. Voor eventuele vragen verwijzen wij u naar de medewerkers van de organisatie.