Ingezonden persbericht


Videoclipopname van De Nieuwe Somersensatie van 2000seven

Persbericht

Op 2 juni 2007 gaan Ben en Robbie Somers "Dé Somersensatie van 2000seven" de videoclip voor hun single "Alles voor een zoen" opnemen. De camera's gaan draaien vanaf 12.00 uur, met als decor één van de mooiste Leidse grachten. Ter hoogte van café Sus Antigoon (Oude Vest 81) wordt een feest geënsceneerd, compleet met opblaasbaar springkasteel, limonadekoe en een gezellige terrasboot. En wie weet bent u figurant! Kom dus zeker een kijkje nemen bij de opnames van deze feestelijke videoclip.

Ben en Robbie Somers is een nieuw, spetterend Nederlandstalig duo uit Leiden. Al geruime tijd werken zij achter de schermen aan diverse (Nederlandstalige) projecten, en gaan op veler verzoek nu zelf de planken op met hun Somerhit "Alles voor een zoen".

Korte toelichting
Ben en Robbie Somers zijn twee Leidse artiesten die zich al lange tijd bezig houden met het Nederlandstalig repertoire. Vooral achter de schermen zijn zij verantwoordelijk voor een groot aantal liedjes die gebruikt worden in het bedrijfsleven. Zo heeft het bedrijf www.yoursurprise.com haar succes onder andere te danken aan de nummers die Ben en Robbie voor hen geschreven hebben. "Muziek-op-maat" is de specialisatie van de heren. Zij schreven al vele op maat gemaakte liedjes voor sportclubs, stichtingen en bedrijven.

Een spontane presentatie bij "Live & Cooking" bracht het balletje aan het rollen: één van de songs van de hand van Ben en Robbie werd ten gehore gebracht. Het publiek reageerde laaiend enthousiast. De naaste omgeving spoorde het duo aan om toch vooral het podium op te gaan en daar is gehoor aan gegeven met als startsein de eerste videoclip: "Alles voor een zoen".

Vanaf 21 juni is de single te koop via internet:

- www.benenrobbie.nl

- www.allesvooreenzoen.nl
Eventuele toekomstige verkooppunten worden uiteraard op de site vermeld. De clip wordt uitgezonden op diverse (lokale) tv- en radiozenders.

Nadere informatie: www.benenrobbie.nl
Telefoonnummer 0616-102 640.

(Bijlage: hoesje CD)


---- --