Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Treurmars in Rheden op zaterdag 2 juni a.s. met als thema:"De waarheid maakt vrij"!
Ter nagedachtenis van de op 24 maart overleden mevrouw Florrie Rost van TonningenHeubel!

Vanuit de beweging in Nederland, Duitsland en Vlaanderen is er een ontzettend grote behoefte om gemeenschappelijk mevrouw Florrie Rost van TonningenHeubel te herdenken middels een treurmars.

Bij deze treurmars is het de bedoeling dat wij rouwkransen meenemen die een aantal van ons op haar graf willen gaan leggen. Dat betekend dat niet alle deelnemers de begraafplaats op gaan.

De kinderen van mevrouw Florrie Rost van TonningenHeubel kozen voor een besloten begrafenis waar niemand bij mocht zijn. Daarom willen wij een van haar laatste wensen uitvoeren namelijk een treurmars die haar toekomt namens de gehele beweging.

Vanuit de beweging is mij gevraagd om het voortouw te nemen van dit initiatief omdat nagenoeg niemand de ervaring en expertise in huis heeft voor het succesvol organiseren van een demonstratie en/of het eventueel aanvechten van een mogelijk verbod. Deze treurmars is dus niet expliciet een NVU treurmars, wel een treurmars waar de NVU volledig zijn medewerking aan verleent in de vorm van mensen, materiaal en expertise. De treurmars is er voor de gehele beweging in Noord-West-Europa!

Wij vragen iedereen om in gepaste zwarte kledij te komen iets wat uiteraard gebruikelijk is bij een treurmars of begrafenis, maar ook om zoveel mogelijke zwarte vlaggen mee te nemen. Andere vlaggen zijn niet toegestaan, ook geen andere spandoeken!

Dit is een éénmalige gebeurtenis en zal niet zoals in de systeempers gesuggereerd werd, jaarlijks worden herhaald.

Aanvang treurmars 13:00 uur t/m 17:30 uur.

De route zal zijn: Parallelweg, Oranjeweg, Arnhemse Straatweg, Lentsesteeg, Arnhemse Straatweg, Oranjeweg, Parallelweg. Toespraken worden gehouden: Parallelweg, Lentsesteeg. Te verwachten personen: 200.

Arnhem, 15 mei 2007.
Constant Kusters

NVU - Nederlandse Volks-Unie ® ©