Opening eerste kajakpaviljoen op het strand van Schoorl


SCHOORL, 20070523 -- Op 2 juni is de opening van het nieuwe kajakpaviljoen op het strand van Hargen aan Zee in Schoorl. Vanaf 11:00 uur zijn we aanwezig en de hele dag kan er aan diverse activiteiten worden deelgenomen.

In 1979 is Europagaai door de eerste pioniers van wildwater- en brandingkajakken opgericht. Kajakken in de branding en op wilde rivieren was nog onbekend. Deze sport sprak erg veel mensen aan en door het aanbieden van kajakcursussen in de vorm van een vakantie konden sportieve mensen kennismaken met de spanning en sensatie die je op het water kunt beleven.

Op het strand van Schoorl konden in de zomermaanden ook kajaks en boards gehuurd worden en onze unieke locatie bleek ook erg in trek voor bedrijfsuitstapjes en groepsactiviteiten. Nu op de strandlocatie de oude containers vervangen zijn voor een écht paviljoen is er beduidend meer comfort bij het omkleden.

De kantine biedt ruimte voor 30 personen zodat de deelnemers bij fris weer beschutting kunnen zoeken tijdens de pauzes of de lunch. Op het buiten terras zijn ruim 40 zitplaatsen, maar voor de zonaanbidders ligt er natuurlijk een mega groot strand voor de deur waar je op je handdoekje heerlijk kunt zonnebakken. Voor de spectaculaire kajakcursussen en activiteiten die wij aanbieden is veel media aandacht en op 29 juni zal om 18:25 uur de KLOKHUIS uitzending over wildwaterkajakken worden herhaald.





Erik Wegman