Ingezonden persbericht


Spectaculair optreden Tïësto en Blue Man Group in Gelredome

Afzender: VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 01-06-2007 13:30

Dit is een origineel persbericht.

Blue Man Group is op zaterdag 2 juni special guest bij het uitverkochte concert van Tiësto dat onderdeel uitmaakt van zijn wereldtournee 'Elements of Life'. De nieuwe single 'No more Heroes' die Tiësto en Blue Man Group de afgelopen maanden in het diepste geheim maakten, is op 2 juni voor het eerst live in Nederland te horen én zien. Want Blue Man Group zou Blue Man Group niet zijn zonder van dit optreden ook een visueel spektakel te maken.

Op 19 mei wisten Tiësto en Blue Man Group een 20.000 koppig publiek in het Belgische Hasselt al te fascineren met een gezamenlijk optreden. 'Met de reactie van het Belgische publiek als graadmeter, kan het optreden in het Gelredome wat mij betreft niet meer stuk. Ik vind het iedere keer weer een kick om met Blue Man Group op te treden. Speciaal voor onze nieuwe single heeft Blue Man Group supervette instrumenten ontwikkeld waardoor de single een unieke sound heeft. En dat ze met deze instrumenten ook nog gigantische balonnen opblazen, maakt het natuurlijk helemaal af,' aldus Tiësto.

Samen op het podium
Het idee om samen een single te ontwikkelen en meerdere gezamenlijke optredens te doen ontstond direct na afloop van de TMF Awards 2006. Ook daar stonden Tiësto en Blue Man Group samen op het podium. Tiësto: 'ik kende Blue Man Group al een tijdje omdat ik een aantal jaren terug met hen op tournee ben geweest tijdens de Area 2 tour met Moby en David Bowie. Destijds was er al wederzijde interesse, maar wegens gebrek aan tijd kwam het er niet van om de handen een keer in een te slaan. De TMF Awards brachten hier verandering in'. Na het Gelredome treden Tiësto en Blue Man Group op 19 juli nog een keer samen op in New York, de bakermat van Blue Man Group.

Theater Fabriek Amsterdam
Blue Man Group is een visueel en interactief theater- en muziekspektakel. Samen met een live pop-rockband weet Blue Man Group het publiek te grijpen met een mix van humor, dynamische ritmes en adembenemende visuele effecten. Blue Man Group is van woensdag tot en met zondag te zien in Theater Fabriek Amsterdam: een industrieel theater dat zich uitstekend leent voor Blue Man Group. Voorafgaand aan de show kunnen bezoekers van Blue Man Group terecht in het trendy theaterrestaurant van Herman den Blijker. Kaarten zijn er in drie verschillende rangen en vanaf 29,50 euro. Ze zijn beschikbaar via o.a.TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm).

Kijk voor meer informatie over Blue Man Group op www.bluemangroup.nl



Ingezonden persbericht