Gemeente Veere


Uitnodiging Dag van de Bouw

Badpaviljoen Domburg open voor publiek

De Dag van de Bouw is een initiatief van onze branchevereniging Bouwend Nederland.

Deze open dag is onderdeel van de campagne De Bouw maakt het. en heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vele positieve kanten van deze bedrijfstak. Dit jaar openen ruim 200 bouw- en infrabedrijven hun bouwhekken voor het publiek. De bezoekers krijgen een gevarieerde indruk van hetgeen de bedrijven op het gebied van vakmanschap, dynamiek, innovatie en kwaliteit te bieden heeft. Een actueel overzicht van alle deelnemers met hun projecten is te vinden op www.dagvandebouw.nl.

In het kader van de Dag van de Bouw zullen ook opleidingsbedrijven hun deuren openen om jongeren kennis te laten maken met de sector en de vele functies die de bouwsector op vmbo-, mbo- en hbo- niveau te bieden heeft. Op deze dag kunnen de jongeren zien hoe de sector in de praktijk bezig is met grote en kleine projecten die een vitale rol spelen op het gebied van wonen, werken, recreëren en mobiliteit.

BADPAVILJOEN DOMBURG

Ook de Bouwgroep Peters B.V. heeft zich aangemeld als deelnemer aan de Dag van de Bouw. Op zaterdag 2 juni openen zij, van 10.00 tot 16.00 uur de poort van het Badpaviljoen te Domburg voor het publiek. U wordt dan in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen op dit project en zelf eens te zien op wat voor schitterende locatie het Badpaviljoen in oude luister wordt hersteld en aan de zeezijde wordt voorzien van een in stijl door het architectenbureau Harmonische Architectuur Voorstonden ontworpen nieuw appartementencomplex. De restauratie en uitbreiding van het Badpaviljoen is geïnitieerd door Van Garderen & Dekker Projectontwikkeling te Goes.

Voor de jonge bezoekers zijn in het Badpaviljoen stands ingericht door Fundeon (bouwopleidingen) en het ROP (restauratieopleidingen) waar zij alle informatie kunnen krijgen over (bijna) alle mogelijke opleidingen binnen de bouwsector.

Het organisatiecomité nodigt u en uw gezin van harte uit op het Badpaviljoen te Domburg aan de Badhuisstraat 1 op zaterdag 2 juni 2007 tussen 10.00 en 16.00 uur.