Gemeente Westvoorne


Burgemeester De Jong live op Radio Voorne

060801-18.jpg

Op zaterdag 2 juni a.s. is burgemeester De Jong van Westvoorne live op Radio Voorne. Van 12.00 uur 14.00 uur is het programma gevuld met Verleden en Toekomst Westvoorne.

Bij het onderwerp Verleden Westvoorne zijn uitgenodigd: De historische Vereniging Westelijk Voorne, de initiatiefnemers van Koepel Zeeburg, en vertegenwoordigers van de Duinhuisjes. Burgemeester De Jong heeft een kort gesprek met vertegenwoordigers van deze verenigingen.

Ook meneer Pieter Moree, de columnist van de Westvoornse Courant, heeft beloofd even langs te komen. Tussen de gesprekken door treedt de band Three Whiskey and one Beer op.

Om 13.00 uur is Toekomst Westvoorne aan de beurt. Daarvoor zijn uitgenodigd een directeur van een maatschappelijk geëngageerde bank, vertegenwoordigers van een nog vrij jong evenement in onze gemeente het Trekpaardenteam met powerhorse, en een jeugdkampioene. Ook dit uur is een columnist uitgenodigd zijn woordje te doen. Uiteraard zal ook hij dieper ingaan op zijn toekomstvisie op Rockanje.

Het belooft een twee uur durend informatief programma te worden. Stem daarom allemaal af op Radio Voorne!

Wanneer: zaterdag 2 juni a.s.
Waarop: Radio Voorne
Hoe laat: 12.00 14.00 uur
Frequentie: 106.9 FM
Kabel 105.9