Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Weekendafsluitingen in de Afrikaanderwijk

In de weekends van 2 en 3 juni en 9 en 10 juni is het kruispunt Maashaven O.z. / Pretoriaan / Maashaven N.z. afgesloten voor het verkeer.

Bereikbaarheid / parkeren
De markt op het Afrikanerplein blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Omleidingen en tijdelijke verkeersmaatregelen worden met borden en afzettingen aangegeven. De omleidingroutes voor het autoverkeer kunt u terugvinden op de kaart. Opengebroken trottoirs worden begaanbaar gemaakt via loopplanken.

Bezoekers Afrikanermarkt
Bezoekers aan de markt kunnen tijdelijk parkeren op het parkeerterrein voor het kinderdagverblijf naast de Laan op Zuid (let op: dit is betaald parkeren).

Openbaar vervoer
De omleiding voor bus 77 richting Katendrecht gaat via het kruispunt Futselaar / Maashaven. Daar keert de bus en rijdt terug richting Zuidplein. Reizigers richting Rijnhaven worden geadviseerd de metro bij Maashaven te nemen. De RET zet pendelbussen in tussen Rijnhaven en Katendrecht.

Informatie
Wilt u meer weten over de werkzaamheden kijk dan op de website: www.Gw.Rotterdam.nl of neem tijdens kantooruren contact op met mevrouw M. Toet van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 34 58. U kunt ook een e-mail sturen naar hillelaan@gw.rotterdam.nl. Voor vragen over openbaar vervoer kunt u contact opnemen met RET Klantenreacties, via telefoonnummer (0800) 6061 of via e-mail: klantenreacties@ret.nl.