Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

P E R S B E R I C H T

Driebergen, 22 mei 2007

Officiële opening Comfort Trekkershut in Nederland

Op zaterdag 2 juni 2007 wordt de nieuwe Comfort Trekkershut als eerste van een serie van twaalf in Nederland, officieel geopend door mevrouw Annelies van der Kolk, Gedeputeerde in de provincie Gelderland met ondermeer Recreatie en Toerisme in haar portefeuille. Locatie van de feestelijke opening:

Camping De Overbetuwe,

Uilenburgsestraat 3, 6666 LA Heteren

Het officiële deel van de bijeenkomst vangt aan om 16.00 uur en eindigt om ca. 17.00 uur. U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen.

Om aan de groeiende behoefte aan meer comfort te kunnen voldoen, heeft de Stichting Trekkershutten Nederland naast de zeer succesvolle populaire Trekkershut® de "Trekkershut-Comfort" laten ontwerpen. De oorspronkelijke eenheid en uitstraling van de trekkershut® is gebleven. Ondanks dat is er tegemoet gekomen aan de groeiende behoefte van door een aantal recreanten gewenste voorzieningen. Zo is er standaard een eigen sanitaire voorziening in de nieuwe Comfort Trekkershut aanwezig. De overige ingrijpende aanpassingen blijven tot 2 juni een verrassing.

Leerlingen van de sector Groen van de nieuwe VMBO opleiding van Leerdorp Elst (project van Het Westeraam te Elst) zijn in het kader van een nieuw onderwijsconcept `het community leren' op nieuwe en bijzondere wijze intensief betrokken bij de introductie van de comfort-hut.


Noot voor de redactie,