Cambuur


PERSBERICHT

Leeuwarden, 5 februari 2007

Grootschalige Cambuur reünie op zaterdag 2 juni 2007

Op initiatief van een aantal supporters wordt zaterdag 2 juni 2007 een grootschalige Cambuur reünie georganiseerd. Peter Drijver, Otto Hoekstra en Rob Propsma hebben bij de organisatie de volledige medewerking van Cambuur, de Vriendenclub en de supportersvereniging. 's Middags is een besloten programma voor alle spelers, trainers en begeleiders (en hun partners) die actief zijn geweest voor Cambuur van 1964 tot en met nu. Vanaf de avond is ook publiek van harte welkom. Voordat zij samen met (oud)spelers in diverse ruimten van het stadion kunnen bijpraten over mooie herinneringen, kunnen ze een aantal (oud) spelers nog in actie zien. Om 19.00 uur is namelijk een onderlinge wedstrijd gepland die wordt gefloten door een andere oud Cambuur speler, Ben Haverkort. Deze week worden de uitnodigingen verstuurd aan de spelers waar het adres inmiddels van is achterhaald. Van een klein aantal spelers wordt nog gezocht naar het adres. Meer informatie hierover is te vinden op de speciale website www.cambuurreunie.nl Hier kunnen supporters ook meedoen aan de verkiezing van de beste Cambuurspeler aller tijden.

In de contacten die tot nu toe met spelers zijn geweest, werd erg enthousiast gereageerd op het initiatief. Onder meer Marcel Keizer en Carlo de Leeuw hebben al laten weten zeker te komen op 2 juni.

Meer informatie over de reünie is te verkrijgen via reunie@cambuur.nl of via Geertje Kooistra van Cambuur (tel 058 296 33 00).

Cambuurstadion
Postbus 547
8901 BH Leeuwarden
tel. 058-296 33 00
fax 058-296 33 99

---- --