Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 1 juni 2007

Radio Veronica geeft radio's weg aan Amsterdamse bouwvakkers

Gistermiddag heeft het Radio Veronica-promotieteam radio's uitgedeeld op Amsterdamse bouwplaatsen vanwege het aangekondigde verbod op radio's op bouwlocaties in de hoofdstad.

De Gemeente Amsterdam onderzoekt de mogelijkheid om een verbod op radio's in te stellen op bouwplaatsen. De buurtbewoners van bouwplaatsen klagen over de geluidsoverlast die de gettoblasters veroorzaken. Om de bouwvakkers, die niet zonder radio kunnen werken, zo lang het nog kan, van hun favoriete zender te laten genieten, stuurde Radio Veronica donderdag haar promotieteam op pad om op de Amsterdamse bouwplaatsen gettoblasters uit te delen.

Foto in de bijlage:
Henk Loef, directeur van Dokter Stalen Steiger Bouw nam donderdagmiddag in Amsterdam-Oost een gettoblaster aan uit handen van het Radio Veronica-promoteam.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, www.radioveronica.nl, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht