Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Beschonken automobilist over de kop en gewond op A1
Publicatiedatum: 1-6-2007 8:54:52

STROE - Op de A1 bij Stroe is vrijdagochtend vroeg een 23-jarige man uit Enschede gewond geraakt nadat hij met zijn wagen over de kop was geslagen. De man wordt er bovendien van verdacht onder invloed van alcohol te hebben gereden. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd. De Enschedeër reed rond vijf uur in de ochtend over de A1 van Amersfoort richting Apeldoorn. Ter hoogte van Stroe verloor de man door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en sloeg over de kop. De man had weliswaar kans gezien om zelf uit de wagen te klauteren maar bleek een hoofdwond te hebben opgelopen. Ter behandeling is de Enschedeër naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd ook bloed afgenomen voor een bloedproef.
(07-085307)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Edenaar opgepakt wegens dronkenschap en belediging
Publicatiedatum: 1-6-2007 8:54:14

WAGENINGEN - De Wageningse politie heeft woensdagavond op de Stadsbrink een 37-jarige Edenaar opgepakt wegens onder meer openbare dronkenschap. De man krijgt bovendien een proces-verbaal voor belediging omdat hij een van de agenten bij zijn aanhouding in het gezicht spuugde. Omstreeks acht uur werd bij de politie gemeld dat er mogelijk iemand onwel was geworden op de Stadsbrink. Toen agenten daar poolshoogte gingen nemen troffen zij de Edenaar in kennelijke staat van dronkenschap aan. Nadat de man tot driemaal toe vergeefs gesommeerd was weg te gaan werd hij aangehouden. (07-085176)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto tegen boom, bestuurder ongedeerd

Publicatiedatum: 1-6-2007 8:53:42

WAGENINGEN - Een 39-jarige automobilist uit Wageningen is donderdagochtend ongedeerd gebleven nadat hij op de Lawickse Allee nabij de Nude tegen een boom was gereden. De auto van de man was wel total-loss en moest worden afgesleept. Het ongeval gebeurde rond zeven uur toen de Wageninger volgens zijn zeggen schrok toen een andere automobilist vanaf de Nude half de kruising op reed. De Wageninger week uit, raakte in een slip en kwam aan de linkerzijde van de weg tegen een boom tot stilstand. De andere automobilist is tot dusver onbekend gebleven. Volgens de politie was er geen drank in het spel. (07-084664)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053