Royal Friesland Foods

Minister Verburg schenkt weidemelk in Catshuis 1 juni 2007

DEN HAAG - Minister Verburg van LNV heeft haar collega-bewindslieden vanmiddag melk en karnemelk van Friesche Vlag met 100% weideganggarantie ingeschonken tijdens het Catshuisberaad. Verhoging voorschotmelkprijs met 1,28 euro 1 juni 2007 Friesland Foods heeft de voorschotmelkprijs met ingang van juni 2007 met 1,28 euro per 100 kilo melk (incl. BTW) verhoogd. De eiwitprijs bedraagt nu 5,47 euro per kilo eiwit (was 5,49 euro) en de vetprijs 3,07 euro per kilo vet (was 2,78 euro).
Reputatie Friesland Foods goed 24 mei 2007
Friesland Foods heeft een zeer goed resultaat behaald bij het onderzoek naar de reputatie van de meest bekende bedrijven in Nederland. We zijn als derde geëindigd op de ranglijst, na KLM die eerste werd en Philips die als tweede eindigde. Minister Donner bezoekt Friesland Foods in Leeuwarden 15 mei 2007 Minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft maandag 14 mei een bezoek gebracht aan de vestiging van Friesland Foods in Leeuwarden. Donner sprak met directieleden en medewerkers van Friesland Foods over arbeidsparticipatie van ouderen én jongeren. Chocomel eerste fastmover met interactieve TV-commercial 15 mei 2007 Friesland Foods is de eerste voedingsmiddelenfabrikant in Nederland die gebruik gaat maken van een interactieve TV commercial (i-Ad). Voor het merk Chocomel is een i-Ad ontwikkeld. De i-Ad is een test binnen het adverteerders platform IDBC: de leer- en experimenteeromgeving van BVA op het gebied van Interactieve Digitale Beeldscherm Communicatie. Voorlopige melkprijs 2006: 31,19 euro 11 mei 2007 De voorlopige melkprijs 2006 van Zuivelcoöperatie Friesland Foods bedraagt 31,19 euro (inclusief 5,374 procent BTW) per honderd kilogram melk.
Actie DDB bij hoofdkantoor Friesland Foods 9 mei 2007 De Dutch Dairymen Board (DDB) heeft vanochtend actie gevoerd bij de hoofdkantoren van verschillende zuivelondernemingen in Europa. De DDB is van mening dat de melkprijs voor de melkveehouders omhoog moet. Bij het hoofdkantoor van Friesland Foods in Meppel waren zo'n 160 sympathisanten van de DDB aanwezig en een delegatie overhandigde een petitie aan de concerndirectie.
Weidezuivel van Friesche Vlag nu in de supermarkt 3 mei 2007 Het is zover: weidezuivel van Friesche Vlag, een merk van Royal Friesland Foods, is verkrijgbaar in de supermarkt. Aftrap stimulans weidegang Zuivelondernemingen 18 april 2007 Minister Gerda Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft vandaag, op het melkveebedrijf van de familie Staal in Ermelo, de aftrap gegeven voor de oprichting van de Stichting Weidegang.