Subaru


SUBARU BENELUX

3e jaar Subaru Rallyreizen

Ga mee naar de WK Rally's in Duitsland en Wales

Hoofddorp, 1 juni 2007

Beleef van heel dichtbij de presentaties van de Subaru fabrieksteams in de WK Rally van Duitsland en/of de WK Wales Rally GB.

Veel Subaru-rijders interesseren zich voor autosport. En met name voor de rallysport. Niet verwonderlijk als je de vele successen die met een Subaru behaald zijn op een rijtje zet. Waaronder zes wereldkampioenschaptitels in de rallysport van het merk met de zes sterren.

De laatste twee jaar heeft Subaru Benelux reizen naar rally's, welke meetellen voor het wereldkampioenschap, georganiseerd. Zodat je van dichtbij de belevenissen van de Subaru equipes Peter Solberg/Phil Mills en Chris Atkinson/Stephane Prevot (B) kunt meemaken. En natuurlijk ook die van de Nederlandse rijders.

Vrijwel alles wordt voor je geregeld. Een comfortabel hotel, een lunch tussen de rijders in het Servicepark, een souvenirprogrammablad en de juiste kaarten om de klassementsproeven te kunnen bezoeken. Tijdens de rally word je op de hoogte gehouden van de stand in het algemeen klassement. Tevens rijden er gidsen mee om de juiste route naar de proeven te wijzen. Kortom beleef het WK Rally's van heel dichtbij!

Download hier de folder voor meer informatie en/of inschrijvingen voor de rally's.

WK Rally 2007