Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval slijterij

Huizen, 01-06-2007 o Donderdag 31 mei rond 11.00 uur was een medewerker van een slijterij aan de Havenstraat in het magazijn toen hij de deur hoorde opengaan. Hij nam een kijkje en twee mannen liepen op hem af.

Eén van de mannen had een op een vuurwapengelijkend voorwerp in zijn hand. De mannen probeerde de medewerker het magazijn in te duwen, maar hij verweerde zich. Een worsteling ontstond, het op een vuurwapen gelijkend voorwerp brak, waarop de twee mannen de winkel uitrenden. Zij vluchtten richting de Oranje Weeshuisstraat.

Signalementen: de man met het op een vuurwapengelijkend voorwerp in zijn hand had een donkere huidskleur. Hij had een slank postuur, was rond de 1.85 meter lang en tussen de 20 en 30 jaar oud. De man droeg donkere kleding, in ieder geval een jack met capuchon.

De andere man had ook een donkere huidskleur. Hij was iets kleiner dan de andere overvaller. Hij droeg ook donkere kleding; een donkere jas en had een petje op.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van deze overval. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900 8844 of anoniem melding doen bij M. via 0800 7000.