Gemeente Vlaardingen


Burgerjaarverslag 2006 uitgedeeld met gratis haring


01 juni 2007

Burgemeester Tjerk Bruinsma heeft op donderdag 31 mei de eerste exemplaren van het Burgerjaarverslag 2006 uitgedeeld bij visboetiek Graatje aan de Westhavenplaats. De burgemeester trakteerde de eerste
100 belangstellenden op een gratis haring.

De burgemeester heeft de wettelijke taak om een Burgerjaarverslag samen te stellen, waarin Vlaardingers kunnen lezen hoe de gemeente burgers naar hun mening vraagt over hun stad, wijk en straat. In het verslag staat ook wat de gemeente doet om Vlaardingers op allerlei terreinen van dienst te zijn.

Balans opmaken
Het Burgerjaarverslag biedt de burgemeester een kans om de balans op te maken: om zicht te krijgen op wat goed en minder goed gaat, en om voorstellen voor verbeteringen te doen.
U kunt het Burgerjaarverslag 2006 op deze site downloaden (zie rechterkolom).

In de brievenbus tussen 11 en 22 juni
Alle Vlaardingers ontvangen het Burgerjaarverslag in de brievenbus tussen maandag 11 en vrijdag 22 juni 2007. Vlaardingers die het Burgerjaarverslag onverhoopt niet hebben ontvangen, kunnen tussen 25 en 28 juni bellen met de gemeente, telefoon: (010) 248 4000. Dan wordt het verslag alsnog bezorgd.
De gemeenteraad heeft het Burgerjaarverslag ontvangen tijdens de raadsvergadering van donderdag 31 mei.

Reactie naar burgemeester
De burgemeester is benieuwd wat Vlaardingers vinden van het Burgerjaarverslag én van de gemeentelijke dienstverlening en burgerparticipatie. Wie een mening en/of ervaring wil doorgeven, kan een mail sturen naar burgemeester@vlaardingen.nl.