Gemeente Bernheze


Accommodatiewensen verenigingen

De gemeente Bernheze heeft onlangs aan de Coresta Group opdracht gegeven om de accommodatiewensen van het Nistelrodese verenigingsleven te inventariseren. Tegelijkertijd worden ook de mogelijkheden van bestaande accommodaties onderzocht. De Coresta Group zal vervolgens een knelpuntenanalyse maken en voorstellen doen voor een optimale invulling van de accommodaties.

Heeft u als vereniging accommodatiewensen die u nu niet kunt invullen in uw huidige accommodatie of heeft u een (commerciële) accommodatie die geschikt is of zou kunnen zijn voor verenigingsactiviteiten? Vraag dan bij de Coresta Group een (digitaal) formulier aan waarop u uw wensen en/of mogelijkheden kunt aangeven.

Het kan zijn dat de Coresta Group u naar aanleiding van het door u ingevulde formulier uitnodigt voor een gesprek. Wanneer u zelf uw reactie graag in een gesprek toelicht is dat natuurlijk ook mogelijk.

U kunt het (digitale) formulier tot uiterlijk 1 juli 2007 retourneren. De inventarisatierapportage en de knelpuntenanalyse zijn in augustus gereed. De eindrapportage wordt medio september verwacht.

Voor meer informatie en/of het opvragen van de formulieren kunt u contact opnemen met Yvon van Polen van de Coresta Group b.v, e-mail: y.vanpolen@corestagroup.com, telefoon: (0499) 49 47 20.