Gemeente Heiloo


B&W helpen mee bij het Falkland Toneel

Op vrijdag 1 juni a.s. helpen burgemeester Hans Romeyn en wethouder Hero Veger mee bij het serveren van de broodmaaltijd voorafgaand aan de toneelvoorstelling "Welkom in het bos" van het Falkland Toneel.

Op 1, 2 en 3 juni speelt het Falkland Toneel de voorstelling Welkom in het bos van Alex Warmerdam in het Heilooër bos. Het is voor bezoekers mogelijk dat zij voorafgaand aan deze voorstelling genieten van een boerenbroodmaaltijd in het bos. Op 1 juni helpen burgemeester Hans Romeyn en wethouder Hero Veger bij het klaarzetten van de maaltijd en het uitserveren van de drankjes.

Over de voorstelling (voor volwassenen): In Welkom in het bos zwerven twee vrouwen door een bos. Ze stuiten op een aantal merkwaardige personages: een timide faun, een rijke nietsnut, een elf, een onbehouwen priester en nog veel meer. Welkom in het bos is een onvervalste Alex van Warmerdam: verbazingwekkend, vervreemdend en genadeloos grappig. Het feit dat bij deze voorstelling het bos het decor is, geeft een hele aparte dimensie aan de voorstelling.

Meer informatie over de voorstelling en de kaartverkoop is te vinden op www.falklandtoneel.nl. Voor de voorstelling op 1 en 3 juni zijn nog kaarten beschikbaar. De kaarten voor de voorstelling op 2 juni is uitverkocht.

B&W helpen mee
Met deze werkzaamheden willen de burgemeester en de wethouders bereiken dat de inwoners van Heiloo hen gemakkelijk kunnen benaderen. Daarnaast willen zij zoveel mogelijk in contact komen met de inwoners, om te horen wat er leeft in Heiloo.

Op 19 april van dit jaar hebben B&W de handen uit de mouwen gestoken op een ronde met de rolstoelbus van Stichting Rolstoelbus Heiloo. En tijdens het praktisch verkeersexamen van basisschoolleerlingen in Heiloo op 26 april jl. waren B&W aanwezig als controleurs. Het verkeersexamen werd georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland, de afdeling Heiloo. Zowel Veilig Verkeer Nederland (afdeling Heiloo) als de Stichting Rolstoelbus Heiloo waren erg positief over de ontmoeting met het gemeentebestuur en de inzet die zij gegeven hebben bij de activiteiten.