Gemeente Hengelo

Rectificatie inloopavond Vooroorlogse Wijken

In de gemeenteadvertentie in het Hengelo's Weekblad van 29 mei stond dat op woensdag 30 juni een inloopavond plaats vindt over het voorontwerpbestemmingsplan Vooroorlogse Wijken, Ziekenhuisstraat/Kievitstraat. Deze inloopavond vindt echter plaats op woensdag 13 juni.

De inloopavond begint om 17.00 uur in Gebouw Anninks Es, Kievitstraat 15. Het voorontwerpbestemmingsplan wordt ter inzage gelegd. Hiermee wordt de formele procedure voor het bestemmingsplan gestart. Het gaat op deze inloopavond nadrukkelijk slechts over het bestemmingsplan en de stedenbouwkundige invulling van het plangebied. Het gaat niet over de wijze van uitgifte van kavels. Tijdens deze inloopavond, wordt te beginnen om 17.15 uur en vervolgens om het uur, een korte plenaire presentatie gehouden. Daarnaast kunt u het voorontwerpbestemmingsplan bekijken, vragen stellen en uw opmerkingen kenbaar maken.

U bent van harte welkom binnen te lopen op een voor u geschikt tijdstip. De direct omwonenden van het gebied worden persoonlijk uitgenodigd voor de inloopavond.