Nieuw-Vlaamse Alliantie


Eigen volk samen! (24/05/07)

De N-VA staat voor een positieve invulling van migratie. Niet blind voor de negatieve gevolgen van het non-beleid uit het verleden, kiest de partij voor een echte samen-leving van autochtonen en nieuwe Vlamingen. Dat kan door een beleid te voeren van rechten en plichten. Met wederzijds respect.

Die boodschap wordt tijdens de campagne uitgedragen door Linda Mbungu en Nadia Sminate, beide kandidaat voor de Kamer. Ze zijn trots op hun Congolese en Marokkaanse afkomst, maar ook op hun Vlaamse identiteit. Zij geloven in het beleid waar de N-VA voor pleit. Een beleid dat werk maakt van verplichte inburgering. Niet om nieuwkomers het leven zuur te maken, maar om verzuring tegen te gaan. Niet om extra drempels op te werpen, maar om drempels te verlagen en kansen te creëren. Linda en Nadia bewijzen dat deze aanpak wérkt!

Met realistische én doortastende maatregelen biedt de N-VA een antwoord op bestaande samenlevingsproblemen. U kan de concrete N-VA-standpunten over migratie en inburgering vinden op www.n-va.be/inburgering.

Auteur:
Linda Mbungu en Nadia Sminate, kandidaten Kamerlijst Bart De Wever, voorzitter N-VA

Meer informatie:
Contactpersoon: Piet De Bruyn, woordvoerder
Telefoon: 02 219 49 30
Fax: 02 217 35 10
E-post: piet.debruyn@n-va.be
Url: www.n-va.be