Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

11/5/2007 - Bijeenkomst gemeente Voerendaal en jongeren in jeugdhonk Voerendaal.

De gemeente Voerendaal hecht er veel belang aan dat jongeren zich in Voerendaal thuis, veilig en serieus genomen voelen. Daarvoor is het goed om te weten wat er leeft onder de jongeren. Waaraan bestaat behoefte en wat kan de gemeente voor de jongeren betekenen? Initiatieven van de jongeren zelf juichen wij toe.

Om die reden willen wij graag in gesprek komen met de jeugd van Voerendaal.

Op 22 mei a.s. vindt er vanaf 19.00 uur in het jeugdhonk in Voerendaal (Wachtendonkstraat 83) een bijeenkomst plaats voor jongeren (in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en woonachtig in de kernen Voerendaal en Kunrade).

Die avond zal in ieder geval worden gesproken over een op te stellen activiteiten/evenementen/voorzieningen jaarprogramma. Ook de toekomst en de functie van het jeugdhonk in Voerendaal komen aan de orde.

Hierbij nodigen wij de jongeren van Voerendaal en Kunrade uit om deze bijeenkomst bij te wonen en ons te verrassen met ideeën en voorstellen.

Burgemeester Akkermans, wethouder Bressers, jongerenwerker Ridvan Kapar en beleidsambtenaar jeugd Jef Schillings zullen namens de gemeente Voerendaal de bijeenkomst bijwonen.