NEN


Even voorstellen: de NEN Arbo Regisseur

maandag 21 mei 2007, 16:43

Sinds de wijziging van de Arbowet per 1 januari 2007, heeft iedere branche, sector of bedrijf de mogelijkheid om afspraken te maken over veilig en gezond werken.

Werkgevers en werknemers maken afspraken over maatregelen en middelen, om aan de nu geldende Arbowet en -regelgeving te voldoen. Deze maatregelen en middelen - zoals beschrijvingen van technieken en methoden, goede praktijken, normen en praktische handleidingen - worden uiteindelijk vastgelegd in een Arbocatalogus.

Dit veranderde scenario vraagt om een goed draaiboek, de NTA 8050 'Leidraad voor de Arbocatalogus'. Het vraagt ook om een onafhankelijke expert, die een organisatie kan helpen om dat draaiboek tot een succesvol eindresultaat te brengen: de NEN Arbo Regisseur.

De NEN Arbo Regisseur weet feilloos de weg in alle bestaande regelgeving, kan adviseren hoe te voldoen aan alle (Europees) erkende Arbo-normen en bemiddelt en begeleidt bij de totstandkoming van uw Arbocatalogus op maat.

Wilt u weten wat de NEN Arbo Regisseur voor u kan betekenen? Sinds kort kunt u er alles over lezen op www.NenArboRegisseur.nl.