Gemeente Hardenberg

Inschrijven voor een kavel in De Krim-Zuid IV mogelijk

Vrijdag 18 mei 2007

In De Krim worden in woningbouwplan De Krim-Zuid IV vrijstaande, twee-onder-één-kap en rijenwoningen gebouwd. De gemeente Hardenberg geeft kavels uit voor 12 vrijstaande en 8 twee-onder-één kapwoningen. Belangstellenden kunnen zich vanaf dinsdag 22 mei inschrijven voor een kavel in De Krim-Zuid IV.

Het plangebied De Krim-Zuid IV ligt tussen de dorpsuitbreiding Noorderkroon en de Horstras Wijk. Het noordoostelijke deel van de Krim-Zuid IV sluit aan op de dorpsuitbreiding De Krim-Zuid III. De zuid- en westzijde van het plangebied grenzen aan het landelijk gebied. De gemeente Hardenberg geeft kavels uit voor 12 vrijstaande en 8 twee-onder-één-kap woningen. De kavels zijn bestemd voor woningbouw in de vrije sector.

Inschrijving voor woongebied De Krim-Zuid IV is uitsluitend mogelijk als men sociaal en/of economisch gebonden is aan De Krim. Ook moet men binnen een periode van 5 jaar voorafgaande aan de datum van uitgifte niet als eerste bewoner op een bouwkavel van de gemeente Hardenberg of van derden volgens het bevolkingsregister zijn gaan wonen. Kavels worden uitsluitend toegewezen aan personen van 18 jaar en ouder.

Belangstellenden kunnen zich vanaf dinsdag 22 mei inschrijven voor een kavel in De Krim-Zuid IV. Een uitgebreide brochure is vanaf dinsdag 22 mei, 10.00 uur, af te halen bij het Loket Bouwen & Wonen in het gemeentehuis in Hardenberg. De inschrijving sluit op maandag 11 juni 2007 om 12.00 uur. De loting/toewijzingsronde vindt plaats op woensdag 13 juni 2007 om 19.00 uur in dorpshuis De Planeet aan de Planetenstraat 6 in De Krim.